Sainwora Комплект за ремонт заменяеми жак за слушалки 7 бр. за XBOX ONE S, включва в себе си 2 броя 3.5 мм жак за слушалки, отвертки S2, 2 монтировочных инструмент за отваряне и че?
  • Ново

Sainwora Комплект за ремонт заменяеми жак за слушалки 7 бр. за XBOX ONE S, включва в себе си 2 броя 3.5 мм жак за слушалки,

BGN 2.67

Аудио жак 3,5 мм е идеална замяна на повредени или негодни за употреба аудиоразъемов XBOX one S. Съвместим с модел на контролера 1708; не е съвместим с контролера на първото поколение на модела 1537 или по-нова версия 1697. Висококачествена отвертка S2 : Дюза за безопасна отвертка Torx е изработена от неръждаема стомана S2 и е преминал специална закалена, което го прави по-точна и издръжлив, нескользящая, въртяща се капачка, магнитна.С който отваря инструмент вместо пирони; чистящая четка за премахване на прах във вътрешността на контролера.Щепсела и да играе модул, не е нужно да паять.Пратката включва : 2x3,5 мм жак за слушалки и порт socke 1x Torx Т8 1x T6 Torx 2x Инструмент за отваряне на монтировки 1x Четка за почистване Забележка : Контролери в комплекта не са включени.