Червило за малки момичета, Кадифе, Не е Лесно Выцветающая, Червило, Въздушен Блясък за устни, червило за устните и бузите, не Вади от Калта с устни, Антипригарная Чаш?
  • Ново

Червило за малки момичета, Кадифе, Не е Лесно Выцветающая, Червило, Въздушен Блясък за устни, червило за устните и бузите,

BGN 1.00

[Открийте нашата козметика] : Ние - Козметична марка, роден в Азия, Обединяващ водещите доставчици и събиране на експерти в областта на грим, мода, дизайн, качествен контрол и други области, За създаване на висококачествени Козметични средства за стотици милиони млади жени по целия свят. 【Пухкав пискюл за устни】 Благодарение на пухкава кисточке за устни е лесно да изберете цвят и очерчивать форма на устните.Надяваме се да Направим Все По-Стръмен и Красива, Озаряя Свят Възторжен Сърце. 【 Бархатистая мръсотия за устни】 Бархатистая мръсотия за устни Има уникална текстура "кал".Ефект на грим се запазва за дълго време И не е Толкова лесно да се придържа към чаша.Това не е Течност, която се използва Обикновена глазура за устни, както полутвердая "мръсотия".Кал за устни изглежда суха, но в действителност тя е Копринена, Стегната и гладка.