Музикален Тематичен Фон за парти в чест на рождения Ден на Mocsicka, Музикален Банер за Денс парти, Винил Банери За Момчета И Момичета, Аксесоари за Караоке, Студиен Под?
  • Ново

Музикален Тематичен Фон за парти в чест на рождения Ден на Mocsicka, Музикален Банер за Денс парти, Винил Банери За Момчета

BGN 1.67

Ако е необходимо, моля, не се колебайте да ни електронно писмо, ние ще ви отговорим възможно най-скоро!. За облекчаване на транспорта и опаковката, всички продукти се натрупват и опаковани равномерно, което може да доведе до образуване на гънки, но не влияе на използване, моля, купувайте внимателно.Действително продукт включва в себе си само фон, а не за фон на рамка и фон на клипа. Снимка на продукта основно е предназначен за показване на ефекта. 3) Прогладьте задната част на фотографски фон локално парно гладене (не суха) на слаб огън, и ефектът ще е очевиден. ★ За продукта 1. Ние също така подкрепяме и персонална настройка на заден план. ✪Винил материали : Леки, здрави, сгъваеми и преносими, им е трудно выцветить. С висока разделителна способност, липсата на размисъл, с добра точност на цветовете и художествен ефект. ✪ Размер : 7x5 фута (2,1 м x 5 м); Тръгва в сгънат вид. Виниловую тъкан не могат да бъдат измити. ✪Се прилагат : Музикален фон на партита, подходящи за тематични партита тийнейджъри или възрастни, рождени дни, също може да се прилага за портрети, душата на дете, фотография рожден ден и видеозаснемане и други тематични събития по повод деня на раждането. ✪ Полезни съвети : Ако имате нужда от други размери или потребителски изображението, добре дошли, за да се консултирате с нас. ★ Забележка : 1. Използвайте висококачествени виниловую плат, настоящата, лека и здрава. Тъй като определянето на размера на цветове за всички екрани на компютъра ще бъде различна, малки разлики в цвета са нормални. 2) Плътно се разточва патрон и изчакайте в продължение на 3-4 дни.✪Забавна и развлекателна програма : Комбинирана с използването на декоративни елементи популярната музикална тематика, тя подчертае вашия стил тематични партита в социалните мрежи, което незабавно ще направи вашата партия оживена и интересна.