Cabilock Дървена Кука за Монтиране на стена Закачалка За дрехи Тежки Закачалки За дрехи Монтиране на стена, Куки За дрехи Дървена Закачалка За Шапки Реколта Закачалка ?
  • Ново

Cabilock Дървена Кука за Монтиране на стена Закачалка За дрехи Тежки Закачалки За дрехи Монтиране на стена, Куки За дрехи

BGN 3.33

Дървени куки за палтото : Тази кука е изработен от дърво, не е податлив на корозия и с течение на времето ще стане още по-красива.Дървени куки за клечки : осигуряват по-лесен и удобен начин за съхранение помагат да спестите повече пространство и лесно да се осигуряват по-голямо удобство на съхранение.Дървена закачалка за хавлии : тя може да се използва за съхраняване на дрехи, кърпи и даване на стаята си по-организиран вид.Дървена поставка за ключове : дървена стойка и практичен дизайн куката за вашия дом, подходящ за повечето предмети от домашния декор.Куки за монтиране на стена в селски стил : Дървена кука изящно полирана, гладка повърхност и безопасен за използване.Кръст Бод Пакет включва 2 х куки 1 х Чанта с винтове Характеристики -Цвят : светло-кафяви дървени клечки за дрехи за палто-Материал : Дървени Декоративни стенни куки -Размер : около 16,00 X4,00 X1,00 см/6,29 X1,57 X0 Закачалки за шапки. - Може ефективно да ви помогне да спестите повече жилищна площ и съдържа вашите нещата в ред на стените куки. - Широк спектър на приложение, подходящ за спални, кабинети, кухни, бани и други места, закачалка за бейзбол кепок. - Широк спектър на съхранение и приложения, независимо дали ключове, чанти и декоративни висулки, дървени куки за кърпи. - Висококачествени дървени материали и добър процеса на смилане осигуряват издръжливост и практичност стенни куки. - Дървена кука изящно полирана, гладка повърхност, и в него безопасно да се прилага декоративно покритие.Описание Товаракакая стенни закачалка търсите професионален стенен монтаж кука?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако , не гледай нататък!Нашите дървени стенни куки трябва да отговарят на вашите нужди.стенни закачалки за дрехи - това е един от най-добрите варианти.