Angoily 10 бр. Бормашина безплатно Stcik Стойка За дрехи от Неръждаема Стомана, Безшевно Палто, Стенни Закачалки За Кърпи, Кука, Стоманени Офис Куки за Шапки, Мрежа, Държач ?
  • Ново

Angoily 10 бр. Бормашина безплатно Stcik Стойка За дрехи от Неръждаема Стомана, Безшевно Палто, Стенни Закачалки За Кърпи,

BGN 6.20

Монтиране на куката за антре : за многократна употреба, му е лесно отвалить или заржаветь след излагане на вода. Монтиране на куката : Подходящ за баня и тоалетна, тераси, хол, трапезария, дневна, кухня и други места.Кухненски куки : чудесен подарък за нов дом, за вашите приятели и колеги, и това им хареса.Наставка на куки : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, здрав и е предназначен за продължителна употреба.Метални куки за дрехи : Прости, но декоративни, дневна, тераса, спалня, баня с тоалетна, кухня, кабинет, офис, и т.н. Списък на пакетите 10 x куки от неръждаема стомана Функции - Използване на материали от неръждаема стомана и изящна изработка, im -Размер : приблизително 3,9 х 3,9 х 0,8 см/1,53 х 1,53 х 0,31 инча -Отлично подходящ за захващане на палтото, халат, чанти, кърпи, произведения на изкуството, дрехи и така нататък. -Материал : Неръждаема стомана - Прост, но декоративен, дневна, тераса, спалня, баня с тоалетна, кухня, кабинет, офис, и т.н.- Цвят : сребрист - лигав и добре се държи, лесен за използване и инсталиране, не вреди на стената, не е лесно пада. - Чудесен подарък за нов дом, за вашите приятели и колеги, и той им се радвате.Информация за стоки, Кухненски куки Това е един от най-добрите варианти за вас.закачалки на куки Търсите професионален, достъпни монтиране на куката?Търсите издръжлив на куката, с помощта на които може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите стенни куки трябва да отговарят на вашите нужди.