Zerodeko Дървен Стенен монтаж Кука във формата на Лос: Стенни Закачалка за спални, Монтиране на стена за палто с животни, Скоба за Чадър, Халка за кърпи за ръце, Декорати?
  • Ново

Zerodeko Дървен Стенен монтаж Кука във формата на Лос: Стенни Закачалка за спални, Монтиране на стена за палто с животни,

BGN 17.60

Разработен в творческа форма на животното, очарователен и практичен.Форма на животно, практично и красиво, може да се използва като интересен подарък.Изработен е от прекрасния материал, който е износостойким и безвреден.Разработен в творческа форма на животното, очарователен и практичен.Изработен е от прекрасния материал, който е износостойким и безвреден.Текстурата на дървесината е прозрачна, дебела и закръглена, което ви дарява с други усещания.Форма на животно, практично и красиво, може да се използва като интересен подарък.Монтиране на куката има две дупки за закачане на ключове, дрехи, шапки и т. н. Натурална, ръчно работа : естествено дърво.Довършителни оригинална маслена рисувани върху дърво, кола маска, която е полезна за здравето.Също така е по-добре да се защитава сама дърво, по-здрав.Пратката включва 1 х монтиране на куката.