Дамски Панталон-Капри Kangma, Гамаши, с Висока Талия, Панталони за Активно Движение, къси Панталони за Тенис, Защита От Слънцето
  • Ново

Дамски Панталон-Капри Kangma, Гамаши, с Висока Талия, Панталони за Активно Движение, къси Панталони за Тенис, Защита

BGN 0.33


✉Политика На Връщане :
Ако не сте доволни от нашите продукти, можете да се свържете с нас. Препоръчва се ръчно или машинно пране със студена вода или с топла вода с температура под 30 °с.39 инча) е Препоръчително да се купуват на един-два сантиметра повече от оригиналния размер.Пол : Женски магазин Kangma предлага нашите най-доброто обслужване, качествени дрехи и да ви прави щастливи и спокойни.Do не се прилагат омекотител директно върху дрехите.
☆☆ Нашите дамски спортни гамаши Kangma за джогинг, каране на колело, скандинавски ходене, туризъм, йога или просто като панталони за бягане в свободното време. ▲▲ Забележка : Възможни са малки различия в цвета се дължи на различни камери или осветление.Мека, тънка кърпа с модерни панталони-моливи за йога придава още по-голяма привлекателност.Ако имате някакви проблеми след получаване на стоката, моля свържете се с нас и ние ще ви помогнем да ги решим възможно най-скоро.Моля, сравнете размерите на детайли с вашите, преди покупка!!!Използвайте подобна дрехи за сравнение с размера.Благодаря ви за вашето разбиране. Не може да се гали при високи температури.