INSTASTYLE 30 Инча Синтетични Къдрава Перуки за Жени, Перука от Дълги Черни Косми, Синтетични Косми на Дантели, 4, Имитация на Кожата на Главата, Натурални Свободни Дълбок?
  • Ново

INSTASTYLE 30 Инча Синтетични Къдрава Перуки за Жени, Перука от Дълги Черни Косми, Синтетични Косми на Дантели, 4, Имитация

BGN 10.65

【Дължина】 : 30 сантиметра. 【Структура на косъма】 : Свободен перука с дълбоки Вълнообразни swirls. 【Материал】 : Дълги свободни синтетични перуки, с дълбока вълна, изработени от висококачествени устойчиви на топлина синтетични влакна, мека и гладка, по отношение на качеството близки до човешките косата, се поддават на топлина и выпрямлению в рамките на 180 ℃ (356℉). 【Качество】 Високо качество за тази перука, на допир е мека като човешки косъм, може да се измие или изправяне, може да се използва в продължение на дълго време. 【Лесна инсталация 】 Просто отрежете дантела, и всичко е готово, можете да добавите малко цвят тонално крем или консилером за шев за коса в съответствие с вашите тон на кожата, че ще им бъде по-естествен вид. 【Тип дантела】 Висококачествена имитация на средната част на главата с перука на завързана основа, много естествена и мека, удобна и здрава.Изглежда като Твой Истински Скалп.Можете също така да се увеличи малко го, след като се отстрани, за да го гледам отстрани. 【Цвят】 на Разположение много цветове : Може да бъде като взаимозаменяеми на перуки за коса или костюмированного перуки за cosplay. 【Размер на шапка за перука】 : Средният размер на шапки, от 20,5 до 23,5 инча.Висококачествена и еластична мрежа. 2 регулируеми лента и 2 гребени вътре перука има 2 регулируеми лента, така че можете да се отпуснете или затегнете перука в зависимост от големината на главата.