Дълги Къдрави Перуки от Естествена Коса На Дантели 130% Плътност Бразилски Вирджински Перуки Реми с Коса на Бебето за Черната Жена Естествени Цветове (18 инча)
  • Ново

Дълги Къдрави Перуки от Естествена Коса На Дантели 130% Плътност Бразилски Вирджински Перуки Реми с Коса на Бебето за

BGN 32.53

1. Материал на косата : 8 A висококачествен 100% необработен перука от Естествена Пряка човешка коса на дантели, косата на бебето по периметъра на естествената линия на растеж на косъма.
2. Косата плътност : плътност на 130%, чисти, меки и гладки, без неприятна миризма.
3. Шапка за перука : Бесклеевая лейси предната капачка; Размер на шапки : Средна (по подразбиране) : 20-26 см, това е естествен цвят, може да се боядисва и отбелен.
4. Може да се боядисва, изолиран, завит, выпрямлен или поставен точно както вашата собствена .
5. Всички перуки, изработени от човешка коса ще има минимална загуба, особено при първото използване, което е нормално.Описание на продукта Плътност на косата : 130%, може да оцветите и обезцветяване Тегло на косата : 160 г, 20-26 инча в наличност, меки, гладки и красиви, без неприятна миризма, без entanglements и загуба Причина за избора на тези косата : без никаква химическа обработка.Много естествено линията на растеж на косата изглежда толкова реалистично, освен това, косата красива, гъста, натурални, така че те са точно като вашата собствена коса. Често задавани въпроси : Q1. Дължина на косата?Скъпи приятели, в присъствието на 18-28 инча, издърпайте косата, така че те са били прави, а след това измерете (допуска се отклонение от 0,1-0,5 инча) Въпрос 2. Цвят и смъртността на косата?Скъпи приятели, всички наши коса с естествен черен цвят. Естествени коси 130% плътност, мека, копринена и гъста Q3. Човешки косъм е 100% ? А : Тестове от изгаряне на човешки косъм съдържа натурален протеин.Това е лесно да се определи на горене и миризмата.При изгарянето на човешки косъм отделят бял дим и мирис, като сгоревшая вълна, и се превръщат в пепел.,но синтетични косми отделят черен дим и представляват лепкава топка.