Монтиране на Багажник за Кухня, Закачалка за баня, Въртящи се на 360 ° Рафтове За Съхранение в Кухнята Под Рафта, Закачалка с 6 куки, Самозалепващи В Сгънат вид (Черен)
  • Ново

Монтиране на Багажник за Кухня, Закачалка за баня, Въртящи се на 360 ° Рафтове За Съхранение в Кухнята Под Рафта, Закачалка

BGN 3.00

【Плавен дизайн куката】 ще ви Помогне да спестите място, 6 дизайни куки, не е необходимо прибивать пирони и тренировка.Това е най-добрият избор, тъй като на материал ABS различава прости стил и комфорт при допир.Това е най-добрият избор, тъй като на материал ABS различава прости стил и комфорт при допир. 【Иновативна вертикална откид на 180 °】 Дизайн на вертикални откидывания на 180 градуса и може да се използва като режийни куката, за пълноценно използване на пространството под тезгяха, като бюра и шкафове, се сбогува с препълнени и загроможденными плотове и да стане чист и красив.Водоустойчив и влагоустойчив, отговарят на високи, сверхнагруженный, издържа 8 кг.Свързващ вал може да се превърне в равнината на 360 °, независимо от това, как той е приложен, той не ще навеждате, че перфектно се елиминира този недостатък, че куката е лесно да се навежда.Моля, изчакайте 1-2 см, различно от ръчно измерване. 【Иновативна вертикална откид на 180 °】 Дизайн на вертикални откидывания на 180 градуса и може да се използва като режийни куката, за пълноценно използване на пространството под тезгяха, като бюра и шкафове, се сбогува с препълнени и загроможденными плотове и да стане чист и красив. 【Лесна инсталация и премахване】 Малък размер, удобен за пренасяне, удобен за използване у дома, в офиса или на път. 【Плавен дизайн куката】 ще ви Помогне да спестите място, 6 дизайни куки, не е необходимо прибивать пирони и тренировка. 【Широко се използва】 Може да работи на твърди гладки повърхности, като теракот, шкаф за дрехи, мрамор, дървени плочки, керамика, неръждаема стомана и още много други, не се препоръчва използването на варовикови стени, боядисани стени, гипсокартон и картинки с текстури, в противен случай, те ще паднат или да навредят на вашата стена. 【Лесна инсталация и премахване】 Малък размер, удобен за пренасяне, удобен за използване у дома, в офиса или на път.