AKKIS Command Stripes Многофункционален държач за парцал без перфорация, стенен кухненски кука за баня, стенни закачалка за парцал, скоба за въже.
  • Ново

AKKIS Command Stripes Многофункционален държач за парцал без перфорация, стенен кухненски кука за баня, стенни закачалка

BGN 0.67

четки, съдове за готвене, каишки за кучета, четки за зъби, продукти за дома и аксесоари. ■Характеристики на продукта : мултифункционална конзола за съхранение без перфорация. ■ Осигурява достатъчно място за закачане на предмети и установи реда.Идеален за организацията на всяко влизане или фоайето. ■ ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : няма устройства не е задължително, достатъчно за пет секунди, за да се установи една кука в горната част на вратата.Кука без пирони, лесно се разбира. ■ Силно лепило : Нашата лепкава закачалка може да осигури силно лепило при малък корпус, сигурно държите на вашите четки, кухненски прибори, каишки за кучета, четки за зъби, продукти за дома и аксесоари. ■Характеристики на продукта : мултифункционална конзола за съхранение без перфорация. ■ Осигурява достатъчно място за закачане на предмети и установи реда.Идеален за организацията на всяко влизане или фоайето. ■ ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : няма устройства не е задължително, достатъчно за пет секунди, за да се установи една кука в горната част на вратата.Кука без пирони, лесно се разбира. ■ Силно лепило : Нашата лепкава закачалка може да осигури силно лепило при малък корпус, здраво държи на място.Материал : ABS Стил : Бвп на куката цвят : син Размер : 7,5 * 4,7 см, Категория на продукта : вискозный кука.