DOITOOL 300 бр Светлини Домашен Инструмент Лампа Гараж Птица за Бродерия Въпрос Вита Лампа Бял Тавана Вятърна Кука Организатор на Съдове За Дома под Формата На Чаша Хра?
  • Ново

DOITOOL 300 бр Светлини Домашен Инструмент Лампа Гараж Птица за Бродерия Въпрос Вита Лампа Бял Тавана Вятърна Кука Организатор

BGN 16.51

- Цвят : Бял таван, висящи на куки. - Размер : 17.ЗАКАЧАЛКА ЗА ХРАНИЛКИ за ПТИЦИ - С кука вашето пространство ще бъдат чисти и спретнати, той е по-удобен за организиране и съхранение на вашите малки неща.ЗАКАЧАЛКА за градинските саксии - кука във формата на въпросителния знак е изработен от висококачествен материал за продължителна употреба. - Въпреки, че една кука във формата на въпросителния знак е лесен за дизайн, той е много практичен, когато трябва да го използвате за пресукване на ноктите. - Материал : пластмаса, куки за дрехи от желязо, от стомана.КУХНЕНСКИ КУКА - Макар и на една кука във формата на въпросителния знак е лесен за дизайн, той е много практичен при употреба. кухненски кука Добър помощник в организацията на всяка всячины и пести място, запазете вашата кухня и стая в ред и чистота.