UKCOCO 1 БР. Въртящ се Държач за мобилен телефон на Присоске, Регулируема Стойка за Таблет, Настолна Поставка за Телефон, Общ Титуляр за Телефон, щипка за Таблет, Настол?
  • Ново

UKCOCO 1 БР. Въртящ се Държач за мобилен телефон на Присоске, Регулируема Стойка за Таблет, Настолна Поставка за Телефон,

BGN 1.67

Притежател на мобилен телефон на присоске : се определя вендузата.Нещастници в долната част на изключително вязкого лепило осигуряват силен определя ефект и антивибрацию.Притежател на телефона, Той е лек и малък, така че лесно можете да го носите със себе си.Поставка за мобилен телефон, за : Премахване на вискоза не оставя следи, не се нарани повърхността на предмета.Регулируема поставка за телефон : можете да го използвате в колата, в офиса и у дома.Държач за смартфон и таблет : Този универсален държач за телефон може да бъде както в колата, така и у дома.поставка.stand.Осъществяване на списък 1 х стойка за мобилен телефон Характеристики -Материал : пластмаса, стойка за телефон от сплав. - Малка по размер и леки по тегло на притежателя от сплав. - Търтей надеждно съхранява на вашия телефон и е противоударную функция Регулируема поставка за телефон. - Премахване на вискоза няма да навреди на повърхността на влакчета за предметния на притежателя на телефона. - Изработен от пластмаса и сплави, здрав за по-дълъг използването на поставка за мобилен телефон. - въртене на 360 градуса и универсална регулиране на закрепване на таблета за масата. - Този универсален държач за телефон може да бъде както в автомобил, така и у дома.Описание на продукта Регулируема поставка за таблета, Този универсален държач за телефон може да бъде както в автомобил, така и у дома.Настолна поставка за телефон Е универсален държач за телефон.Поставка за мобилен телефон, Изработен от пластмаса и сплави, здрав за по-дълга употреба.Стойка за телефон Издънка надеждно съхранява на вашия телефон и е противоударную функция.