Кутия за охлаждане на Радиатора Мобилен телефон LOMACO Cooler Semiconductor Gaming Aid за Tiktok Live Outdoor Vlog Mobile Gaming Watch Video (2)
  • Ново

Кутия за охлаждане на Радиатора Мобилен телефон LOMACO Cooler Semiconductor Gaming Aid за Tiktok Live Outdoor Vlog Mobile

BGN 45.87

Забележка : Образование водна пара или капки вода в процеса на охлаждане на полупроводникови охладител за мобилен телефон е нормално явление, охлаждане, обикновено ние изпращаме го в продължение на 3-5 дни. Тиха и хладна работа -смартфони, като правило, се нагряват при игра на игри, гледане на видео или ги използвате.Не се бъркайте в работата на устройството по време на игра.Компактен, тих - ниско тегло и компактни размери са удобни за носене. Поставяне на скоба за охлаждане на полупроводникови мобилен телефон на гърба на мобилния телефон, първо зацепите едната страна на мобилния телефон, а след това издърпайте телескопична скоба, за да прекъсва другата страна на мобилния си телефон, за да завърши на закрепване.Благодарение на безшумна дизайн на шума от вентилатора е малък и няма да попречи на звука на видео и игри. Включете захранващия кабел за интерфейс TYPE-C и адаптер за захранване на USB, за да го включите.Страничната switch TYPE-C управлява ключ за осветление, вентилатор. Вграден полупроводници, моля, избягвайте места с висока температура и влажност на въздуха.От по-добро охлаждане на вентилатора, толкова по-добро охлаждащ ефект.Качество -100% е абсолютно нов, доставка с пълно проследяване и ще пристигне през 8-20 дни.ако имате някакви опасения, моля, не се колебайте да се свържете с нас !!!!!.Предпазни мерки - 1. Когато охлаждаща плоча не се притиснат между смартфони и тя работи, кондензация на повърхността на охлаждаща плоча не е провал, но, моля, бъдете внимателни, за да капка вода не се удари във вентилатора.Топлината не може да се разпределя, вместо това, тя генерира.