Калъф DUX DUCIS за iPhone 14 Pro Max, една чанта-портфейл, който е съвместим с Magsafe, устойчив на удари Напълно Защитен калъф-портфейл с панти капак-фолио и слот за карти с RFID закл?
  • Ново

Калъф DUX DUCIS за iPhone 14 Pro Max, една чанта-портфейл, който е съвместим с Magsafe, устойчив на удари Напълно Защитен

BGN 3.00

?【 Подкрепа за зареждане Magsafe 】 : Съвместим с защитен калъф-портфейл Mag Safe i Phone 14 pro max 6,7 инча, оборудван с вградена магнитна намотка, подходящ за зареждане чрез зарядно Magsafe, други безжични зарядни устройства и wi-fi, батерия, не е лесно да го пуснете.Безжична зареждане, без да махате чанта-портфейл. ?【 Отличен материал 】 : Чанта-портфейл за iphone 14 pro max е изработен от здрава изкуствена кожа и прозрачен акрил корпуса, осигурява усещане за високо качество и комфорт. ?【 Пълна защита 】 : здрава магнитна закопчалка плътно затваря чантата си, релефни рамки по-ефективно защитават камера и екран, точни деколтета, за говорител, камера, порт за зареждане, аудиопортов осигуряват достъп до всички портове и позволяват лесно да правите снимки, без да махате калъф. ?【Прозрачност извън времето】 : Благодарение на гальваническому корицата AF срещу пръстови отпечатъци, антиокислительному корицата и нанолеофобному слой калъф magsafe за i Phone 14 Pro Max ефективно блокира 99.9% от ултравиолетовите лъчи, на петна, отпечатъци от пръсти и пот, като същевременно осигуряват по-продължителна прозрачност и никога не желтея с течение на времето.Можете да спестите ненужни разходи на честата подмяна на прозрачна своята практика. ?【Доживотна гаранция 】 : Изработен е от естествена кожа, подходящи като ценен подарък на родителите си, приятели, колеги, гаджета и т.н., Ако с нашите чехлами се сблъскате с някакви проблеми, свързани с неискусственными продукти, моля, свържете се с нас веднага.Ние ще ви изпратим нов калъф безплатно.Калъф.