Калъф за телефон OrStart за Galaxy Z Flip 3, ултра-тънък твърд калъф за вашия КОМПЮТЪР с пълна защита, Съвместим с Samsung Galaxy Z Flip 3 5G (матиран)
  • Ново

Калъф за телефон OrStart за Galaxy Z Flip 3, ултра-тънък твърд калъф за вашия КОМПЮТЪР с пълна защита, Съвместим с Samsung

BGN 0.67

[Съвместима модел] : подходящ за Galaxy Z Flip 3 Цвят : матиран. [защита от надраскване] е Изработен от висококачествен материал от твърд кристал за PC, е водоустойчив и устойчив на надраскване.Монтиране приятелка и лек. [Първокласна защита] Четирите ъгъла с твърди ръбове защитават Galaxy Z Flip 3 от падане или удар. [Идеална за засаждане] Точни деколтета осигуряват пълен достъп до всички портове, камерата и бутони.Добре прилепнала и не ще бъде лесно падат.Няма нужда да стреля защитен калъф по време на зареждане. [Работа с подсветка, по-прозрачен] Повдигна край на камерата предпазва фотоапарата от надраскване.Цвят : Матов калъф за телефон Galaxy Z Flip 3, ултра-тънък твърд калъф за вашия КОМПЮТЪР с пълна защита, съвместим с Samsung Galaxy Z Flip 3 5 G.