Happyyami Мъжки Пръстени, Мъжки Пръстени 250 бр. Аксесоари за коса, свързани с кука, Бижута във формата на Листа за коса, Мъниста във формата на Снежинки за коса, Опашка за ?
  • Ново

Happyyami Мъжки Пръстени, Мъжки Пръстени 250 бр. Аксесоари за коса, свързани с кука, Бижута във формата на Листа за коса,

BGN 2.00

? Висококачествени материали : аксесоари за коса, свързани плетива, изработени от висококачествени сплави.Украса за коса, за жени braids леки в теглото, малък размер, фина работа, лесен за работа и се огъват около линията на косата.Оценка и практическо определяне на модна поглед. ?Достатъчно количество : достатъчно количество накити за косата за жени с коси може да отговори на вашите ежедневни нужди в де по различни поводи.Нашите фиби за коса ще станат най-добрият избор за мъжки и женски партита, фестивали, фотография, подаръци за рожден ден и т.н. ? Модерно и красиво : мъниста за косичек за момичета е безопасно да се носи на косата, без да вредят на тях.Луксозен дизайн ги прави по-привлекателни за носене в различни ситуации.С тях ще хвалят зрителите на определени фестивали или партита. ? Лесно запознат : перфектни аксесоари за коса, лесно се поставят и свалят.Идеален аксесоар за коса за косичек, дълги/ къси/ къдрава / права коса, заплитане, опашки, косичек за брадата. ? Качествено обслужване, оригинални украси за коса нашата шнола ще стане най-добрият избор за дамите, партита, фестивали, фотография, подаръци за рожден ден и т.н. В същото време ние ви предлагаме бързи и качествени услуги, за да направите покупка от приятно.Описание loc накити за косата ни шнола ще стане най-добрият избор за дамите, партита, фестивали, фотография, подаръци за рожден ден и т.н. В същото време ние ви предлагаме бързи и качествени услуги, за да направите покупка на приятните Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : метал.- Размер : 1, 5x1, 2 виж аксесоари за коса, свързани плетива, изработени от висококачествени сплави.Украса за коса, за жени braids леки в теглото, малък размер, фина работа, лесен за работа и се огъват около линията на косата.Висока оценка и практическо определяне fashion view.В комплекта са включени 250 х заколок за коса.