10 бр. Плетени Фиби за Коса с Цветя Модел от Планински Кристал за жени, Щипки За Коса С Завязкой За Коса, Искрящи Кристални Плетени Щипки За Коса, Аксесоари За Момичет?
  • Ново

10 бр. Плетени Фиби за Коса с Цветя Модел от Планински Кристал за жени, Щипки За Коса С Завязкой За Коса, Искрящи Кристални

BGN 1.67

Стайлинг на коса на Тези модни фиби за коса в косичках са подходящи за различни аксесоари Можете да използвате заколку, за да направите любимата си прическа и придават на косата по-многопластови вид.Комплектът включва 10 бр.Пенливи украса на Повърхността на цветя в горната част на щипки за коса полира и блести на светлината.Щипки за коса, за жени са лесни за използване.Тези плетени фиби за коса са изработени от акрил.Ние съчетаваме с тях планински кристал, за да им даде блясък.Те са трайни и тяхното не е лесно да боли. скоби и 1 бр.Създаване на прическата, която ви подхожда, вие ще изглеждате по-елегантно.Можете да задържат щипки за коса, базирани навсякъде, където имате нужда от украса на главата.Щипки за коса, за жени-момичета изпълнени в двухслойном дизайн с 3 малки скоби отгоре.Щипки за коса са подходящи за много случаи, като например танци, работа, сватба, парти, изследвания и т. вратовръзка за коса.Това е най-добрият подарък за Коледа, деня на благодарността, Ден на Св. Валентин, рожден Ден, Ден на майката и т. вратовръзка за коса, Щипки за коса за момичета и жени са уникални, изпълнени под формата на два слоя с мути скоби, с три малки шипове закотвени на голям висок ток, много добри щипки за гъста коса За довършване на бретон си broken бретон винаги да те притеснява. щипки за коса и 1 бр. Пазете косата си хубави и стилни.Украсена с кристали и цветя, ръчно изработени шнола за коса ще блести като диамант.Преподнеся му в дар в някой специален ден, можете да направите на човека, който го получава, много щастлив!.Красиво и елегантно облечете се с помощта на щипки за определяне на "конска опашка".Използвайте тази заколку, за да са добре поставени бретон и да ви направи още по-красива.Просто използвайте долния слой на щипки за коса, за да фиксирате косата, или, ако искате плитка коса в плитка, можете да използвате горните 3 щипки за коса, за да фиксирате всеки от малки пакети.