Цитат от развъдник за момичета JESC Нашето момиче - това е специална монтиране на украса за детска стая за момичета, което може да се окачи в стаята на дъщеря си или да
  • Ново

Цитат от развъдник за момичета JESC Нашето момиче - това е специална монтиране на украса за детска стая за момичета,

BGN 2.67

Тук не става въпрос само за любов към семейството или даден художник, се фокусира върху един вид вътрешен убранству, което привлича вниманието на хората. ? Ще се превърне в страхотна декорация на вашия дом, на който можете да гледате в продължение на целия ден, изображението е приятно за окото и е идеално за подарък на вашите близки!?. ? Ще се превърне в страхотна декорация на вашия дом, на който можете да гледате в продължение на целия ден, изображението е приятно за окото и е идеално за подарък на вашите близки!?. ? Изживейте всяка стая с помощта на това платно!Модерен, уникален и стилен, той ще стане идеален за декорация на дома, които ще са подходящи за всеки дизайн и интериор!Стани част от Елегантния дизайн на Интериора.Начертайте е в красива рамка за снимка.? Поръчка е предназначен само за рисуване върху платно.Ние се ангажираме да проявяват честност и професионализъм на нашите услуги, боядисване за всеки нов и стар клиент, създавайки нашето взаимно удовлетворение и постижение.

●Material:
canvas
●Waterproof:
Yes
●ECO-ink print:
Yes
●UV resistant:
Yes
●Anti-yellowing:Yes :
●Usage:
➢ Perfect paintings wall decorations for bedroom, living room, hallway, kitchen, bathroom, hotel, office, reception, gym, library to create relax vibes everywhere.shares boy girl baby and tot room PACKAGE:
Unframed painting x 1 pcs :
protected by plastic bags and carton box. :
We commit our honesty and professional in our painting service to every new and old customer, creating our mutual satisfaction and achievement. :