Holibanna 10 Чифта Малки Стикери С Печат на Дланта, Сменяеми Етикети, Декор за Детска Стая, Тапети, Стенни Картини, Лепкави Стикери за Деца, Тапети за Детска Стая, PVC, Стике?
  • Ново

Holibanna 10 Чифта Малки Стикери С Печат на Дланта, Сменяеми Етикети, Декор за Детска Стая, Тапети, Стенни Картини, Лепкави

BGN 0.33

- Размер : Около 9,50 X9,00 X0,01 см / 3,73 X3,54 инча спалня за деца.Стенен декор за игри стая - Идеална за различни вътрешни помещения, като офис, спалня, хол, трапезария, детска стая, стикери за стени, за детската градина - Тя е изработена от PVC материал и има дълъг живот.Осъществяване Списък на 10 двойки x стикери Характеристики - Материал : PVC една Малка табелка с отпечатък от ръка на стената.СТЕННИ СТИКЕР НА СТЪЛБИЩЕ - може да се даде пълна воля на творчеството и сами да се създаде едно уникално творческо пространство.украса за дома Отлична технология на производство придава приятна текстура.Стикер на стената на детската градина - надежден материал : тези стикери с отпечатъци от ръце са изработени от PVC, са безопасни за употреба и не са токсични, имат добър лепило и красив цвят, който лесно да избледняват и да се използва. -Този продукт може да се използва при нормални условия, тъй като при него не се придържа порванный прозорец лепило. украса за дома, изработени от PVC материал и лесно се премахва, тя може лесно да се залепят на вашата стена, създавайки за вас детска атмосфера.Описание на продукта Детски стикери за стена Креативен дизайн на дланта ги прави чудесна декорация на детски стаи, спални, антре, магазини, офиси и т. на Етикети към стените на класните стаи в Този продукт е мультяшную и интересна декоративна стикер за детски стаи. -Приказно етикети във формата на дланта ярки цветове ще украсят детската стая.ПОДВИЖНИ СТИКЕРИ ЗА СТЕНА - Изискани стикери за стена са достойни за това, за да може да сложите в детската спалня. -Идеална за различни вътрешни помещения, като офис, спалня, хол, трапезария, детска стая и т.