Играчки за Изтичане на храна, Топка, Голяма ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, Интерактивен Диспенсер За Хранене, Лечение, Топка, Играчка за Кучета, Умен домашен Любимец, Свири, Образо
  • Ново

Играчки за Изтичане на храна, Топка, Голяма ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, Интерактивен Диспенсер За Хранене, Лечение, Топка, Играчка

BGN 1.33

Това може да помогне да се излекува и да се удължи време на хранене и на храносмилането на кучето, най-добре за лечение и поддържане на тялото здраво.Може да се използва не само за хранене на домашни любимци, но и за игра с вашия домашен любимец, за да не му е било през цялото време е скучно и да се облекчи неговата самота.Може да помогне за забавяне на скоростта на хранене, подобряване на храносмилането и намаляване на подуване на корема. Придирчивость за домашен любимец, - това е поведение, причинено от факта, че домашните любимци не са в състояние высвобождать енергия.

Item Type:
Food Dispenser Toy
Material:
ABS + PC +Iron Piece
Size:
Approx. 120x100mm/4.72x3.93in
Weght:
Approx. 360g/0.8lbs
Applicable Pet Type:
Dog/Cat
Toy Type:
Ball Shape
Do you have the following troubles?:
1. Pets are too fat:
2. Pets feel lonely at home alone:
3. Pets like to destroy furniture:
4. Pet picky :
These are behaviors caused by pets unable to release energy. And this product can improve these behaviors of pets, allowing you to live with pets and be happy at home. :
Package List:
1 x Food Dispenser Toy :
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :