LEKODE Плазмен Спрей за Хелоуин, Плазма Фалшива Кръв Вампирши, Зомбита, Подпори за грима в киното и Телевизията, Имитация на кръв, Украса с кръв, 2x30 мл, Свети Валентин (ч?
  • Ново

LEKODE Плазмен Спрей за Хелоуин, Плазма Фалшива Кръв Вампирши, Зомбита, Подпори за грима в киното и Телевизията, Имитация

BGN 5.40

Спрей за Тяло, За лице, ръце и крака или на Тъкан; грим, Костюми, Реквизит И Декори. (кръвта може да доведе до оцветяване), малко забавление с приятели и семейството си. Може би трябва да подуть сешоар след пръскане, защото за изсушаване е необходимо известно време, в противен случай косата ще продължи да пада. Начин за отстраняване : Първо измийте лицето си с топла вода, след това измийте лицето си със сапун или почистващ препарат за лице или пяна за измиване на лицето си.Спрей за лице, ръце и крака или тъкан на тялото; Грим, костюми, реквизит и декори.ВЕГЕТАРИАНСКИ, .ЛЕСНО СЪЗДАВАНЕ на ПРЪСКИ КРЪВ : дръжте го на известно разстояние, в зависимост от това какъв тип "спрей" искате спрей от себе си, За да създадете ефект на спрей; Пръскане по-близо, можете да създадете капка кръв; Отваряне на бутилка и с помощта на четка нанесете на кръвта под очите, за да създадете изкуствени кървави сълзи.БЕЛЕЖКИ : Може да ви се прииска да се възползват от сешоар След пръскане, защото за изсушаване е необходимо известно време, иначе с него ще продължи да пада.Спрей за Тяло, За лице, ръце и крака или на Тъкан; грим, Костюми, Реквизит И Декори.ЗАБАВЛЯВАЙТЕ СЕ : може да се използва навсякъде за реалистичен убийствен ефект. Много подходящ за кървава моделиране на Хелоуин, аниме-ролеви игри, грим за специални ефекти, конкурс кралица на бала, къщи и т. (кръвта може да доведе до оцветяване), малко забавление с приятели и семейството си.СЛУЧАИ : чудесно за изображения на Хелоуин, аниме-cosplay, грим, специални ефекти, конкурс кралица на бала, за дома и много други. Продукт съдържа 2-кратно плазмен спрей.НАЧИН за ОТСТРАНЯВАНЕ : Първо умойтесь топла вода, след това отново Умойтесь, причиняващи сапун и почистващо средство за лице или пенящееся почистващо средство.НАЧИН за ОТСТРАНЯВАНЕ : Първо умойтесь топла вода, след това отново Умойтесь, причиняващи сапун и почистващо средство за лице или пенящееся почистващо средство. Не се препоръчва да го поставя на тялото или друга част от тялото си, това може да доведе до силно изпотяването.ВЕГЕТАРИАНСКИ, . (Кръвта може да доведе до оцветяване), малко забавление с приятели и семейството си.Етикет За облеклото Също Може да Отстирать, просто Първи Си В топла вода за половин час.