Мини-Брейды Penta Angel 500 бр. Метални Кръгли Хартия С Брейды за Художествени Занаяти, Училищни проекти в стил Scrapbooking (Злато/500 бр, 8x15 мм)
  • Ново

Мини-Брейды Penta Angel 500 бр. Метални Кръгли Хартия С Брейды за Художествени Занаяти, Училищни проекти в стил Scrapbooking

BGN 2.67

Опаковка : вие ще получите 500 парчета хартия застежек за занаяти собствените си ръце. Размер : около 8x15 mm/0,3x0,6 инча, хартия с малки размери за много работи и проекти училище.Мини-ключодържатели, изработени от метал с мед покритие на повърхността, гладка и ярки цветове, леки и издръжливи, за различни занаяти.Лесна за използване : просто пробива дупка нажимным штифтом на точното място и замяна на притискателния габър хартиени крепежни скоби.Кръгли метални скоби са идеални за любителите на хартиен носител diy, scrapbooking, изработка на картички или за съхранение на снимки, ленти, документи, скриптове и много други теми.Опаковка : вие ще получите 500 парчета хартия застежек за занаяти собствените си ръце. Размер : около 8x15 mm/0,3x0,6 инча, хартия с малки размери за много работи и проекти училище.Мини-ключодържатели, изработени от метал с мед покритие на повърхността, гладка и ярки цветове, леки и издръжливи, за различни занаяти.Лесна за използване : просто пробива дупка нажимным штифтом на точното място и замяна на притискателния габър хартиени крепежни скоби.Кръгли метални скоби са идеални за любителите на хартиен носител diy, scrapbooking, изработка на картички или за съхранение на снимки, ленти, документи, скриптове и много други теми.