Вентилатор за Охлаждане на радиатора, 12 В Електрически Вентилатор за Охлаждане 6 инча Заден Вентилатор за Охлаждане е Подходящ за Квадроцикла Байк ATV 150cc 200cc
  • Ново

Вентилатор за Охлаждане на радиатора, 12 В Електрически Вентилатор за Охлаждане 6 инча Заден Вентилатор за Охлаждане

BGN 1.67

▶ Подходящ за : 6-инчов вентилатор за охлаждане на радиатора, подходящ за квадроцикла ATV 150cc 200cc и са подходящи за мотори Dirt Pit Trail/ atv ATV/картинг с въздушно охлаждане и течно охлаждане на двигатели.Параметри : Тип на продукта : Вентилатор за охлаждане на радиатора Материал : ABS + неръждаема стомана Цвят : черен Размери : прибл. ▶ Професионален дизайн на : обръщане на вентилатора за охлаждане на радиатора 12v, може да се смучат или выдувать въздух от двете страни, удобен за използване, инсталиране и гъвкава и удобна. ▶ Подходящ за : 6-инчов вентилатор за охлаждане на радиатора, подходящ за квадроцикла ATV 150cc 200cc и са подходящи за мотори Dirt Pit Trail/ atv ATV/картинг с въздушно охлаждане и течно охлаждане на двигатели. ▶ Отлично качество : Вентилатор за охлаждане на радиатора 12 е изработен от висококачествена ABS-пластмаса и неръждаема стомана компактен дизайн за икономия на място, срок на експлоатация повече. ▶ Основната функция : Увеличете притока на въздух през радиатора, за да се ускори отвеждане на топлината, подобряване на ефективността на охлаждане, може да помогне да се успокоиш и да се намали напрежението в системата на двигателя. ▶ Лесна инсталация : на точното производство, висока надеждност и стабилна производителност. ▶ Основната функция : Увеличете притока на въздух през радиатора, за да се ускори отвеждане на топлината, подобряване на ефективността на охлаждане, може да помогне да се успокоиш и да се намали напрежението в системата на двигателя. 6 инча Напрежение : 12 На Приложение : Подходящ е за квадроцикла ATV 150cc 200cc Подходящи за мотори Dirt Pit Trail/atv ATV/картинг с въздушно охлаждане и течно охлаждане на двигатели. ▶ Отлично качество : Вентилатор за охлаждане на радиатора 12 е изработен от висококачествена ABS-пластмаса и неръждаема стомана компактен дизайн за икономия на място, срок на експлоатация повече. ▶ Подходящ за : 6-инчов вентилатор за охлаждане на радиатора, подходящ за квадроцикла ATV 150cc 200cc и са подходящи за мотори Dirt Pit Trail/ atv ATV/картинг с въздушно охлаждане и течно охлаждане на двигатели.

Item Type:
Radiator Cooling Fan
Material:
ABS + Stainless Steel
Color:
Black
Size:
Approx. 6in
Voltage:
12V
Fitment:
Fit for Quad Dirt Bike ATV 150cc 200cc :
Fit for Dirt Pit Trail bikes/ATV Quad bikes/Go kart with air cooled & liquid cooled engines. :
Package List:
1 x Radiator Cooling Fan :
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :