Гъба за почистване на кухня в Бяло-черна клетка MAOBLYR Buffalo, Двустранно Гъба за миене на съдове, без мирис, Не Царапающаяся, за кухнята - 3 бр.
  • Ново

Гъба за почистване на кухня в Бяло-черна клетка MAOBLYR Buffalo, Двустранно Гъба за миене на съдове, без мирис, Не Царапающаяся,

BGN 3.33

【Лесно почистване】 Просто поставете памучен тампон за миене на съдове от дървесна маса във водата, оставете го да набъбне, добавете малко препарат, и той е готов за използване. Добре абсорбира влагу3.Не съдържа вредни химични вещества, така че те не представляват опасност за вашето семейство и близки. Бързо се разширяват във водата, ополаскиваются clean8.No драска на съд, удобен за хващане 9. лесно абсорбира вода и се разширява, силна адсорбция, лесно отстранява масло, прави чинии, чаши и чинии по-чисти.ОписаниеМатериал Висококачествен памук материал от дървесна маса Размера на продукта до : 2,56 инча х 3,54 инча / дебелина : 2 мм Разширение, след като е във водата След : 2,95 инча х 4,13 инча / дебелина : 2 см Опаковка : 3 бр.Лек и водоустойчив, многократна употреба, с подобрена функция за почистване и лесно удерживаемый без никакви неудобства. Силно водопоглъщаемост, изобилие от пяна, нежна и не вреди на повърхността, Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви дадем навременен и задоволителен отговор. мека консистенция и плътен сила.【Високо качество】 Спрессованные от висококачествен памук материал от дървесна маса, идеални кухненски гъби. 【Размер】 Гъба за почистване е с размери от 4,13 * 2,95 инча.Може да се използва дори на трудноцарапаемых повърхности, не оставя никакви следи, като например прозорци, тигани с незалепващо покритие и скъпа стъклена посуда.