Преносим Опаковка зъбни конци, Пътен Калъф за зъбни конци Ново поколение 2023, Захранващи зъбни конци за Еднократна употреба, Комплект за почистване на зъбите и гриж?
  • Ново

Преносим Опаковка зъбни конци, Пътен Калъф за зъбни конци Ново поколение 2023, Захранващи зъбни конци за Еднократна употреба,

BGN 1.00

Той многократно и разполага с мини-дизайн, който можете да носите навсякъде с вас, както и опаковка за почистване на зъбни конци. [Преносим калъф за зъбни конци] все още расстраиваетесь се дължи на неудобството, свързано с Грозни коробочкой за зъбни конци?Този изящен, съвършен и елегантен пътен калъф за зъбни конци ново поколение 2023 година на издаване - идеалното решение.Просто отворете задния капак, за да добавите. [Широк спектър от приложения] Опаковка зъбни конци, той е много подходящ за семейства, ресторанти, хотели, пътуване и на други места.Погрижи се за зъбите си по всяко време и на всяко място с помощта на инструменти за почистване на зъбите.Той може да почистите зъбите си по всяко време, да ги запази здрави и да направи усмивката по-очарователна. [Широк спектър от приложения] Опаковка зъбни конци, той е много подходящ за семейства, ресторанти, хотели, пътуване и на други места.Той може да почистите зъбите си по всяко време, да ги запази здрави и да направи усмивката по-очарователна. [Незаменим идеален подарък] Опаковка за зъбни конци, тази автоматична скоростна за зъбни конци Са подходящи за подаръци за семейството и приятелите си, на различни сцени за почистване на зъби, средства за почистване на зъби.Просто отворете задния капак, за да добавите. [Лесен за носене] Пътен диспенсер за зъбни конци, обемът на която е равен на размера на червило, красив, луксозен и изискан, мини диспенсер за зъбни конци може да се постави в джоб или чанта, без да заема място.[Преносим калъф за зъбни конци] все още расстраиваетесь се дължи на неудобството, свързано с Грозни коробочкой за зъбни конци?Този изящен, съвършен и елегантен пътен калъф за зъбни конци ново поколение 2023 година на издаване - идеалното решение.1 инча * 1,1 инча * 1,1 инча Тегло на продукта : Диспенсер за зъбни конци : 38 g Опаковка Flossing1 : 65 g Материал изделия : ABS Полезни съвети : 1. [Auto поп дизайн] Пътен калъф за зъбни конци, им е много просто да се ползват, просто кликнете върху бутона, за да се сдобият с четка за конци, диспенсер за зъбни конци, с капацитет 6-8 зъбни конци, което ги прави лесни за добавяне. Нашият опаковка за зъбни конци е изработен от висококачествена Abs-пластмаса, която осигурява комфорт и лекота на използване.