ДЖОБНО Планина Парашутизъм Прашка Трайни Съоръжения Туризъм Въже Бельевая Въжето Паракорд Пътна Палатка Полезна Сигурност Бягство М М Къмпинг Метър Найлон Дейно?
  • Ново

ДЖОБНО Планина Парашутизъм Прашка Трайни Съоръжения Туризъм Въже Бельевая Въжето Паракорд Пътна Палатка Полезна Сигурност

BGN 8.05

Найлон.ПОХОДНЫЙ КАБЕЛ-въже - лек и портативен в переноске.АЛЬПИНИСТСКИЙ КАБЕЛ - му е лесно да изгори, когато се сблъскат с огъня по време на падането, което осигурява безопасността на бягство.ВЪЖЕТА за ПАЛАТКИ - Преди да използвате спасяване на въжето, ще трябва да прочетете внимателно инструкциите, в противен случай това може да доведе до увреждане.ПАРАШУТИЗЪМ КАБЕЛ - Може да ви осигури безопасна и сигурна среда, благодарение на трайно материала и структурата.ВЪЖЕ ЗА ДРЕХИ - това ще увеличи сигурността на вашите дейности на открито, за уикенда трябва да се използват ръкавици (не са включени в комплекта).Пакетът включва 1 x безопасност въжето Характеристики-за по-дълга употреба.Лесна за носене, въже за носене. - Преди използване на спасителните въжета трябва да прочетете внимателно инструкциите, в противен случай това може да доведе до увреждане на алпинистко оборудване с помощта на въжета. - Материал : Тежкотоварни найлон веревочная въжето за дрехи -Може да ви осигури безопасна и сигурна среда, благодарение на трайно материала и структурата на въжета за палатки. - Подсилени найлонов колан, устойчиви на абразия и сверхпрочный безопасност въжето. - Цвят : бял парашутизъм въже - Размер : Около 1000,00 X0,70 X0,70 см / 393,00 X0,28 X0 паракордовый кабел. - за алпинизъм, катерене и други дейности на открито 10-метрова подсигурен въже.Описание на продукта Подвесная въже е Различна устойчивост и висока якост. альпинистский кабел Тази подсилена найлонова въже е различна трайност.въжета за палатки Този продукт е предназначен за алпинизъм, катерене и други дейности на открито. въже за дрехи Тя може да ви осигури безопасна и сигурна среда, благодарение на трайно материала и структурата.