Мед Плоска шайба M27 1,06 ID x 1,38OD x 0,08 Дебелина на Метрични Медни и Запечатване на Шайби за Винтового болта 20pcs, (Bettomshin)
  • Ново

Мед Плоска шайба M27 1,06 ID x 1,38OD x 0,08 Дебелина на Метрични Медни и Запечатване на Шайби за Винтового болта 20pcs,

BGN 3.00

Отлични за заглушек палети, водни, горивни и хидравлични съединения.Те имат по-гъста печата и висока устойчивост на топлина от стомана и гумени шайби. 【Материал】 - Плоски шайби, изработени от червена мед, без обработка на повърхността, която се отличава с висока проводимост, устойчиви на корозия.Те имат по-гъста печата и висока устойчивост на топлина от стомана и гумени шайби. Подмяна на повредени перални в пералнята, мебели или други предмети. х медни мивка Забележка : 1. 【ПРЕДИМСТВО】-Те са много лесни за инсталиране, на повърхността на шайби гладка, което намалява триенето между винт и гайка, предотвратява течове, изолати, предотвратява разхлабване или отвеждане на налягането. 【ПРЕДИМСТВО】-Те са много лесни за инсталиране, на повърхността на шайби гладка, което намалява триенето между винт и гайка, предотвратява течове, изолати, предотвратява разхлабване или отвеждане на налягането. Тези най-често използвани медни шайби притежават високо устойчиво на корозия и окисляване, което осигурява продължителна употреба и удължава живота на винтове. Изработени от мед, имат по-гъста печата и висока устойчивост на топлина от стомана и гумени шайби. 【Материал】 - Плоски шайби, изработени от червена мед, без обработка на повърхността, която се отличава с висока проводимост, устойчиви на корозия.