ASUPO е Съвместим с wi-fi автомобилен почистване 15000Pa, wi-fi ръчен Авто прахосмукачка за дома и автомобила, мини-прахосмукачка с Двойно предназначение с вградена батерия (?
  • Ново

ASUPO е Съвместим с wi-fi автомобилен почистване 15000Pa, wi-fi ръчен Авто прахосмукачка за дома и автомобила, мини-прахосмукачка

BGN 44.43

* Силен и здрав. * Изработена от висококачествени материали за дълголетие. * Лесно се отстранява и се заменя в рамките на редовното техническо обслужване. * Обзавеждане луксозно и напълно съответства на оригиналния хардуер. * Съвместимост за безжични автомобилния прахосмукачка с мощност от 15 000 бкп, безжичен ръчно автоматични прахосмукачки за дома и автомобила, мини-прахосмукачка с двойна употреба с вградена акумулаторна батерия. * Силен и здрав. * Изработена от висококачествени материали за дълголетие. * Лесно се отстранява и се заменя в рамките на редовното техническо обслужване. * Обзавеждане луксозно и напълно съответства на оригиналния хардуер. * Съвместимост за безжични автомобилния прахосмукачка с мощност от 15 000 бкп, безжичен ръчно автоматични прахосмукачки за дома и автомобила, мини-прахосмукачка с двойна употреба с вградена акумулаторна батерия. Забележка : поради различния осветление и монитори цвят на продукта на снимката може леко да се различават от реалния продукт.Толеранс на измерване е +/- 1-3 виж Добре дошли в нашия магазин.Ние сме опитен магазин, и нашите стоки са с добро качество.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас по всяко време.Ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите нужди.