KLHHG Натурална Рафия 280 м Слама Прежди за Лятна Ръчно Плетени, Вязаная на една Кука, Шапка, Чанта, Възглавнички, Кошници, Материали за плетене (Цвят: Кафяв Размер: ЕДИН ?
  • Ново

KLHHG Натурална Рафия 280 м Слама Прежди за Лятна Ръчно Плетени, Вязаная на една Кука, Шапка, Чанта, Възглавнички, Кошници,

BGN 0.33

Натурална рафия, слама прежди лятото на ръчно плетиво на една кука, шапка, чанта възглавница кошница материали за плетене.Цвят сламени въжета естествен, удобен и пълен с жизненост.Рязане на въже може да се използва за опаковане на подаръци, цветя и т.н. Подходяща за партита, фестивали, декорация в стил кънтри, сватбен декор и много други.Също така е възможно да използвате за занаяти, ръчна изработка, някои декорации за дома и т.н. Естествена рафия, слама прежди, лятно ръчно плетене на една кука, шапка, чанта, възглавница, кошница за пазаруване, материали за плетене.Цвят сламени въжета естествен, удобен и пълен с жизненост.Рязане на въже може да се използва за опаковане на подаръци, цветя и т.н. Подходяща за партита, фестивали, декорация в стил кънтри, сватбен декор и много други.Също така е възможно да използвате за занаяти, някои декорации за дома ръчно изработени и т.н., Размер : 280мпакет включва : 1 * слама веревка1. Тъй като размерът се измерва ръчно, може да бъде отклонение от 0,1-0,3 виж Моля, приемете това е2. Поради разлики в осветлението или на дисплея на компютъра не мога да гарантирам, че снимката на 100% съответства на реалния цвят.Надявам се, можете да разберете.Благодарим ви.3. Поради продължителното време за доставка на стоки могат да бъдат повредени по време на транспортиране, ако продуктът е повреден, моля, свържете се с нас веднага, преди да оставите коментар, благодаря ви за вашето разбиране.