Сини Светозащитные Очила Braylenz за жени и мъже, 2 Кръг на пури в ограничени бройки Прозрачни очила без рецепта (Леопардовый/Gold + Прозрачен/Gold)
  • Ново

Сини Светозащитные Очила Braylenz за жени и мъже, 2 Кръг на пури в ограничени бройки Прозрачни очила без рецепта (Леопардовый/Gold

BGN 2.13

За Braylenz Braylenz като марка се гордее с това, че доставя очила с високо качество, дори и най-малката част от точки съответства на високи стандарти.Очила Braylenz се предлагат в различни стилове, дизайнах и материалите, от класически до модерни, от пластмаса до благородни метали. Безрецептурные прозрачни очила, блокиране на синя светлина, слънчеви очила - изберете няколко, съответстваща на вашия бюджет, стил на живот и индивидуалност сега!Характеристики и предимства √ Очила Blue Blockers - броят на екрана на времето влияе върху зрението и здравето на очите.Обектив със синьо светофильтром Braylenz може да намали 99% от вредните сини лъчи, защита на зрението. √ Прозрачни лещи -Лещите са с високотехнологични двухслойное покритие, което лесно се надраска, и, което е най-важно, лещи Braylenz позволяват да се получи по-естествен и ясен образ. √ 100% защита от uv - 100% защита от UVA / UVB /UVC, намалява напрежението в очите и главоболието.Как да почистя очилата? 1.To избягвайте надраскване, да не се допуска попадане запотевшего на въздуха за лещи, след това ги избършете ръкави на ризи или хартиени кърпи. 2. Поставете очила под топла вода и нанесете малка капка от средства за миене на чинии на върховете на пръстите си, за да се образува пяна на лещите. 3. След това изплакнете с топла вода, подсушете кърпа от микрофибър, която ние предлагаме.Опаковъчна хартия : 2 * Очила за възрастни със синя светлина, 2 * Чанта, изработена от микрофибър, 2 * Кърпа за почистване от микрофибър, 1 * Маркова опаковъчна кутия, безплатно връщане и размяна в рамките на 30 дни от датата на изпращане на поръчката.Така че защо да не опитате?.