Набор от шпунтови фрезоване бита с опашка 1/2, Newdeli 1-1/4 , набор от шпунтови фрезоване бита с пазом, регулируем Т-образна форма с 3 зъбци за врати, чекмеджета, рафтове и м?
  • Ново

Набор от шпунтови фрезоване бита с опашка 1/2, Newdeli 1-1/4 , набор от шпунтови фрезоване бита с пазом, регулируем Т-образна

BGN 10.66

Балансирано изработка и здрава дъска от закалена стомана със защита от отпадане и на образувания, както и термостойким тефлоново покритие, което издържа на интензивно използване и на изпитанието на времето. тялото, дрехи и други боклуци, не трябва да бъде поставен близо до компютъра на инструмента.Идеален за врати на кухня и баня, офис шкафове, подови маси, рафтовете в спалнята, външна дограма, стени и още много други. x Язычковая перките.При работа използвайте подходящи очила и средства за защита на ушите. подходящ за дърво, МДФ, ПДЧ, фанерных компактни панели.Фрези с микрозернистым връх от волфрамов карбид C3.Подходящ за дървесина, МДФ, масивно дърво, ПДЧ, шперплат, дървени врати дограма, дървени дограми, дървени шкафове и кутии, фанерных компактни панели. x Фреза с канали.Моля, уверете се, че връзката между рутера и таблицата рутери плътни и избягвайте да отслабва, което може да доведе до неговото освобождаване. ▶Трайни и остри ножове : Уникален дизайн, издръжливост и устойчивост на удар осигуряват острота на остриета, изработени от сплав. ▶Широко приложение : Използвайте тези инструменти, за да шпунтования и фрезоване, за да се повиши ефективността на работа с твърди породи дървесина и сами да създадете красива, ръчно изработени мебели.Предназначен за преносими или настолни дървообработващи гравировальных на металорежещи машини, като ръчни и настолни, преносими фрезови машини с ЦПУ, моля, обърнете внимание, че не може да се използва в електрическите дрелях и сверлильных станове.▶Информация за продукта : Комплект фрезоване бита с пазом от 2 теми с опашка 1/2 инча със защита от намаление на цените, широчина на рязане 1-1/ 4 инча, дълбочина на зъбите : 1/2 инча, общ диаметър : 1-7 / 8 инча.