Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместими с Philips 227E4LHSB 227E4LHAB 227E3QPHSU 00/01/11/27 21,5 TPU Guard (screen protectors от закалено стъкло)
  • Ново

Защитно фолио Puccy от 3 опаковки, съвместими с Philips 227E4LHSB 227E4LHAB 227E3QPHSU 00/01/11/27 21,5 TPU Guard (screen

BGN 15.46

Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло. Самовосстанавливающаяся защитно фолио с отлична поддръжка на надраскване и формуемости. Повърхността е трайно до пръстови отпечатъци маслоотталкивающее покритие, така че да можете бързо да си избърше лека кърпа.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново.Материал TPU с гладка повърхност осигурява висока чувствителност към прикосновениям и бързо разпознаване на пръстови отпечатъци.Не съдържа прах, мехурчета, много лесен монтаж само с едно кликване. Въпроси, които изискват внимание : ① Моля, не докосвайте с лепило повърхността и не позволявайте на други лица да ви притеснява. Моля, не забравяйте да обърнете внимание на това, запылилась филм или не, ако има такъв, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате.Подробна информация за продукта : 1.Свойства на самолечение позволи на филма да се възстановява от малки драскотини и запазването на вашия екран напълно ново.Той има отлични качества за самолечение, устойчив до появата на малки драскотини по повърхността, ако тя надраска на определена дълбочина. Твърдост 4 H може ефективно да се противопоставят на дневни надраскване. С помощта на силиконово лепило, което лесно се отстранява, безвоздушная обработка елиминира мехурчета от въздух, и адсорбция се извършва по естествен начин.Моля, обърнете внимание, че защитно фолио за екрана представлява гъвкава пластмасова лента, а не от закалено стъкло.② Що се отнася до инсталацията, тъй като това е много тънък филм от TPU, на скъсани детайли, може да получите на прах, да останат отпечатъци от пръсти, умре ръбове и т.Материал TPU с гладка повърхност осигурява висока чувствителност към прикосновениям и бързо разпознаване на пръстови отпечатъци. Предпазва вашето устройство от твърди частици, износване, надраскване, нараняване, като падане и сблъсък.Ако има някакъв прах, моля, използвайте колектор на прах за отстраняване на прах преди да инсталирате. Това не се отразява в усещане за фина, мека на докосване, сензорна работа и чувствителност.