2 опаковане на Силиконови Плочки за въздушна фритюрници 4-8 порции, Силиконови накрайници за уши за въздушна фритюрници, Силиконова Кошница за съдове, за Подмяна на ?
  • Ново

2 опаковане на Силиконови Плочки за въздушна фритюрници 4-8 порции, Силиконови накрайници за уши за въздушна фритюрници,

BGN 49.99

100% ПЛАТИНЕН СИЛИКОН. 100% ХРАНА ЧИСТ СИЛИКОН. - 40℉~ 428℉.НЕ СЪДЪРЖА BPA. 2 х СИЛИКОНОВИ ПЛОЧКИ ЗА ФРИТЮРНИЦИ и 2 х силиконови ръкавици.Ние използваме висок клас храна силикон и купи на едро, за да предоставят на всички наши клиенти висококачествени тигани.Висококачествен материал : Изработен е от 100% хранително силикон, антипригарный, нетоксичен, не съдържа бисфенол А, топлоустойчива - 40 ° ~ 428 ° c. Въздушна фритюрник - това е най-лесният и полезен начин за приготвяне на вкусни пържени храни, като например хрупкави пържени картофи, ребърца и печено пиле, почти без мазнина.Но след като ние се сблъскваме с изчистването на кошчето. силиконовата тенджера за фритюрници е предназначена за решаване на този проблем, за да поддържате фритюрницу в перфектно състояние и всеки път се насладите на перфектно приготвени ястия!.Нашата цел е да създадете най-безопасни и високо ефективни продукти без компромис в качеството!.Аэрофритюрница ANNKUT ще ви помогне да приготвяте ястия бързо и равномерно, като в същото време запазва качеството и целостта на вашата аэрофритюрницы!Той е изработен от висококачествен медицински силикон.Той има висока устойчивост на топлина, незалепващо и нетоксични!.Нашият силикон здрав и гъвкав и не загуби формата си при многобройните применениях.Освен това, към него не се придържа храна, така че можете да разчиства за себе си, без излишни движения!Дори може да се мие в съдомиялна машина!.