NUOBESTY 2 бр. Временни Етикети на Деня на Св. Патрик, Татуировки с Трилистником за лице и Ръце, Ирландският Татуировка, Етикети с Детелина, Вечерни Аксесоари (Цветни)
  • Ново

NUOBESTY 2 бр. Временни Етикети на Деня на Св. Патрик, Татуировки с Трилистником за лице и Ръце, Ирландският Татуировка,

BGN 1.67

Идеални за декорация за Деня на Св. Патрик за създаване на забавна атмосфера. Уникален дизайн, выделяющий вас в тълпата с тези татуировки. Това е и специален реквизит за парти с грим, който може да ви направи уникална по време на парти. Е изработен от хартия материал за безопасно и трайни употреба. Лесно се поставя и лесно се отстраняват, без да оставят следи. Идеални за декорация за Деня на Св. Патрик за създаване на забавна атмосфера. Уникален дизайн, выделяющий вас в тълпата с тези татуировки. Това е и специален реквизит за парти с грим, който може да ви направи уникална по време на парти. Е изработен от хартия материал за безопасно и трайни употреба. Лесно се поставя и лесно се отстраняват, без да оставят следи.Характеристики Материал : Хартия.- Размер : около 13. 00 X12. 00 X0. 10 см / 5. 11 X4. 72 X0. 04 инча.Пакетът включва 2 x стикери за татуировки.