Тестер за батерии Headerbs HUD, 12 Led Тестер за батерии с Подсветка на LCD екрана на HUD, Тестер Работоспособността на батерията, Анализатор, Тестер Такса, Инструмент за Автом?
  • Ново

Тестер за батерии Headerbs HUD, 12 Led Тестер за батерии с Подсветка на LCD екрана на HUD, Тестер Работоспособността

BGN 0.67

Интелигентна въвеждане на вибрации, интелигентно изключване и включване на дисплея, автоматично превключване, ниско энергопотребление7.Монитор зареждане на батерията : Включете тестер за зареждане на батерията директно към батерията.Приложение : Монитор зареждане на батерията е идеално за автомобилни акумулаторни батерии и на батерии за джипове.Той осигурява бързо отчитане на показанията за определяне на това, трябва да се види дали батерията на автомобила в замяна, както и на състоянието на изходния сигнал генератор на променлив ток. Мониторинг на системата за стартиране на батерията и системата зарядки3.Без кодове може да научите батерия или натоварването на акумулатор, проверка на системата за зареждане и стартиране, а също да укажете време на всяко пътуване. Захранва от слънчеви панели, с интерфейс за зареждане тип C, изключително ниска консумация на енергия, с едно зареждане може да бъде достатъчно за една неделю5. Параметри : Тип на продукта : тестер за батерии HUD Материал : ABS + метал Капацитет литиева батерия : 750 mah (вградена батерия) Вход за зареждане : Соларен панел, тип CDисплей : одноцветный LCD екран с подсветка на Защита : Вграден предпазител Работна температура : - 20 ℃ - 70 ℃ Напрежение : DC 6-25 В Работно напрежение : dc12v Характеристика : 1.Задължително първо отворете приложението, след това влезте в приложението.Съвместим с всички автомобилни батерии 12 v за употреба в леки автомобили, товарни автомобили, лодки и мотоциклети.Безопасно и сигурно : Захранва от слънчеви панели с интерфейс за зареждане Type-C осигурява изключително ниска мощност.

Item Type:
HUD Battery Tester
Material:
ABS + Metal
Capacity of Lithium Battery:
750mAh (Built In Battery)
Charging Input:
Solar Panel, Type C
Display:
Single color LCD Screen With Backlight
Protection:
Built in Fuse
Operating Temperature:
- 20℃ - 70℃
Voltage:
DC 6-25V
Working Voltage:
DC12V
Characteristic:
1. Real time display of battery health value, temperature, charging and voltage:
2. Monitoring of battery starting system and charging system:
3. Data abnormal alarm, timely remind the user of battery status:
4. Powered by solar panel, with Type C charging interface, extremely low power consumption, one charge can last for one week:
5. Wireless accurate transmission, realtime monitoring of battery status:
6. Intelligent vibration induction, intelligent screen off and on, automatic switch, low power consumption:
7. Patented algorithm, the longer the time, the more accurate.:
8. It is applicable to all 12V starter batteries and can be used in cars, trucks, yachts and motorcycles:
Package List:
1 x HUD:
1 x Battery Monitor:
1 x Type C Charging Cable:
1 x Manual:
1 x Gasket: