Калъф VIKEVINN за Galaxy Z Fold 3 със защита на панти, вграждане в защита на екрана, поставка и държач S Pen, пълен размер на двуслойни здрав калъф за Samsung Galaxy Z Fold 3 5G (бял)
  • Ново

Калъф VIKEVINN за Galaxy Z Fold 3 със защита на панти, вграждане в защита на екрана, поставка и държач S Pen, пълен размер

BGN 2.00

? [Пълна защита на корпуса] -Калъф Samsung fold 3 за вашия телефон изработен е от гъвкава отпред защитно фолио и твърда черупка за КОМПЮТЪР с ударопоглъщащ пяна, освен това, той е снабден с 4 меки ъгъла брони, а избраната рамка от TPU палта корпуса на телефона, ъгли и панти, което позволява на вашия galaxy fold 3 да се направи още една стъпка напред в защита от падане, пукнатини и драскотини.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние активно ще решим вашите проблеми.Сгъваем калъф с притежателя на s pen /вградена стойка / HD-защита на екрана /камера и панти за сгъване на 3. ?[Купувайте с увереност] - Ние се стремим да създаваме продукти, които отговарят на клиенти.Невидима опора за краката може да се промени на 4 положения на разходки за да се гарантира вашия комфорт при гледане на сериали, телевизионни предавания, четенето и рисувах, а дизайн невидима поставка за крака отговаря на комфорт и финес на мобилен телефон и в същото време се различава по-голяма продуманностью дизайн, за да се разграничат вашият мобилен телефон от други. ? [Съвместимост с безжична зареждане] - Дебелина на корпуса на телефона е съвместим с безжична зареждане, и лесно да го извадите за зареждане.