UXZDX Кухненска Мивка Складное Кърпа За почистване, Държач За Източване на Парцали, Рафтове За Съхранение, Окачени Кухненски Принадлежности, Закачалки За Кърпи И Пар?
  • Ново

UXZDX Кухненска Мивка Складное Кърпа За почистване, Държач За Източване на Парцали, Рафтове За Съхранение, Окачени Кухненски

BGN 0.33

Кухненска мивка, сгъваема закачалка за кърпи, стойка за съхранение, кухненски принадлежности, закачалка за кърпи.Той е подходящ за много места и може да се окачат на вратите на шкафове, чекмеджета или за извършване на дейности на открито, като например барбекю, спестяване на място.Осигурени са кърпи и парцали.Тя може лесно да се свали, когато не се използва, което е много удобно. без пирони, лесен за инсталиране, добра закачалка за кърпи за домашна употреба.Кухненска мивка, сгъваема закачалка за кърпи, стойка за съхранение, кухненски принадлежности, закачалка за кърпи.Той е подходящ за много места и може да се окачат на вратите на шкафове, чекмеджета или за извършване на дейности на открито, като например барбекю, спестяване на място.Осигурени са кърпи и парцали.Тя може лесно да се свали, когато не се използва, което е много удобно. без пирони, лесен за инсталиране, добра закачалка за кърпи за домашна употреба.Цвят : черен Материал : Желязо с Размери : прибл. 28.5 х 10 х 23 см (11,22 х 3,93 х 9,05 инча).Пратката включва : 1 закачалка за кърпи Бележки : Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате.Моля, приемете, че може да има хроматични аберации в цветове се дължи на различни местоположението на изображения. държач за хартиени кърпи за баня.