Екран за проектор YTYZC 16:10,100 120 инча Отразяваща Текстилен Плат Прожекционен Екран за YG300 DLP LED Видео в прожектор (Размер: 40 инча)
  • Ново

Екран за проектор YTYZC 16:10,100 120 инча Отразяваща Текстилен Плат Прожекционен Екран за YG300 DLP LED Видео в прожектор

BGN 108.85

1. На екрана се използва влакнести материали с висока плътност, без специфичен мирис, без вреда за човешкия организъм.Метален слой плюс мъниста могат да увеличите яркостта. 2. Това е сивия екран, който ефективно подобрява контраста проекция. 3. Няма нужда да затварят вратите и прозорците през деня, и ние също можем да опита отлични прожекционни ефекти. 4. Проектор и екран са разположени линейно, зрителите са по-напред.Зрителен ъгъл е около 30-40°.Най-добрия зрителен ъгъл е около 0-10°. 5. Инсталиране на целия комплект проектиране на екрана отнема по-малко от няколко минути с помощта на куки, въжета, виси на стената или на дърво. 1. На екрана се използва влакнести материали с висока плътност, без специфичен мирис, без вреда за човешкия организъм.Метален слой плюс мъниста могат да увеличите яркостта.2. Това е сивия екран, който ефективно подобрява контраста проекция.3. Няма нужда да затварят вратите и прозорците през деня, и ние също можем да се насладите на отлични проекционными ефекти.4. Проектор и екран са разположени линейно, зрителите са пред тях.Зрителен ъгъл е около 30-40°.Най-добрия зрителен ъгъл е около 0-10°5.Инсталиране на целия комплект проектиране на екрана отнема по-малко от няколко минути с помощта на куки, въжета, виси на стената или на дърво.забележки : * поради ограничения размер ние сгънете го за транспортиране.Затова при получаване останат някои гънки. * Можете да възстановите изградена екран, прогладив обратна посока (например, тъкан) или връзване на екрана.При използване на ютия за премахване на бръчки е препоръчително да се глади на средна температура (под 100 ° C) и имаш търпение * Обикновено ние увеличаваме размера на екрана, ако има отклонение на 1-3 см, моля, не возражайте допустима грешка на измерване е +/-1-3 виж * Ние искрено се надяваме, че вие ще имате приятно пазаруване и гледане на филми!Пратката включва : 1 екран проектора1 х подарък 10 комплекта = 20 (без подарък за 30-инчов екран)(Рамка в комплект не е включена, можете да направите рамка от дърво с местния пазар).