Комплекти за рисуване по Номера Направи си сам, Велосипеди и Пъстри Цветя, Комплект за рисуване с маслени Бои върху Платно за Възрастни Начинаещи, Рисуване Четки, А?
  • Ново

Комплекти за рисуване по Номера Направи си сам, Велосипеди и Пъстри Цветя, Комплект за рисуване с маслени Бои върху Платно

BGN 7.47

Можете да изберете хода на топчето в съответствие с вашите лични предпочитания или алтернативно выпадающими числа. ?【Подобряване на отношенията】 Рисуване по номера за възрастни могат да помогнат на хората за подобряване на отношенията между родители и деца, приятели и приятелки, съпруг и съпруга, ако ще да нарисува картина заедно с тях, така ще бъде по-забавно заедно. * Кутия с бои съвпада с номера на платно, а немаркирани пигменти отговарят на фон части от платното.Начертайте не е в неговия стил. * Покритие боя силно, в процеса на боядисване, ако е допусната грешка, може да се покрие правилният цвят. ?【Подобряване на отношенията】 Рисуване по номера за възрастни могат да помогнат на хората за подобряване на отношенията между родители и деца, приятели и приятелки, съпруг и съпруга, ако ще да нарисува картина заедно с тях, така ще бъде по-забавно заедно. * Боя може да се оцвети директно, не е необходимо да се добавя вода.