Камера за задно виждане,Универсален Резерв на Камера за Задно виждане с Номер знак, Водоустойчив Парковочная Камера с Функция за Нощно Виждане за автомобили, Камио
  • Ново

Камера за задно виждане,Универсален Резерв на Камера за Задно виждане с Номер знак, Водоустойчив Парковочная Камера с

BGN 2.00

【БЕЗОПАСНО ШОФИРАНЕ】 Вградена камера за обратно виждане с ниски нива на осветеност за работа в тъмни условия помага на управление на автомобил при ограничена видимост.Пробиване не е необходимо, тъй като при настаняване се използват съществуващите отвори за регистрационен номер.Спецификация : Функции : Резервна камера система за помощ при паркиране за обратно виждане закрепени върху номер на знака на вашия автомобил.Параметри : Състояние : 100% абсолютно Новыйматериал : метал + Пластикцвет : Черныйизображение устройство : 1/4 инча Цветен CMOSTV Система : ntscэффективные пиксели : 628 * 586 пиксела/510 * 496 Пикселейразрешение : 480 телевизионни линиймощность захранване : DC 12v Ръководство за инсталиране : 1. 【ОТЛИЧНА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ】Резервната камера за задно виждане има система за нощно виждане с 8 плоски бели led лампи за подобряване на видимостта и възможността за архивиране на изображения.Управлявайте колата е по-безопасно и по-умен с помощта на резервна камера система за помощ при паркиране. Поставете обектив на фотоапарата в най-добро положение.Включва в себе си всички необходими кабели и инсталация за лесна инсталация. 【ПРАКТИЧНО и красиво】 Камера за задно виждане дава ясна, ярка снимка, заедно с линиите на мащаба на разстоянията, за да ви помогне да управлявате вашия автомобил по-безопасни и влизат в трудно достъпните места за паркиране.Повече никакви сложни проблеми с окабеляване. Ярко изображение ни помага да управляват автомобил или да даде заден ход с приятно настроение. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Камера за задно виждане включва в себе си всички необходими кабели и инсталация за лесна инсталация.Със 100% водоустойчива функция, е трайна употреба.Вградена функция за ниската производителност за работа в тъмни условия помага на управление на автомобил при ограничена видимост.【СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕН】 Резервно помещение система за помощ при паркиране за обратно виждане закрепени върху номер на знака на вашия автомобил.CCD-камера с висока яснота на четене, висока яснота на картината и широк зрителен ъгъл от 180 ° с регулируем на 45 градусов обектив.Комбинирайте го с дисплея на бордовия монитор, така бързо и просто да се подобри безопасността на пътя.

Features:
The  rear-view backup parking assist camera mounts above your vehicle's license plate.:
With 100% waterproof function, durable in use.:
Pair it with an in-vehicle monitor display screen, for a quick and easy way to add safety when on the road.:
High clear CCD camera read out, high-definition and 180°wide viewing angle with a 45 degree lens.:
with 8 flat white LED lights for improved visibility and back-up image capabilities.:
The camera outputs a clear, vivid picture along with distance scale lines to help you drive safer and to get into those tight parking spots. :
Built-in low performance for dark environments helps you steer when visibility is limited. Drive safer and smarter with the  parking assist backup camera.:
Includes all the necessary cables and wiring for easy installation. No drilling required as placement uses existing license plate holes.:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
Metal + Plastic
Color:
Black
Image Device:
1/4 Inch Color CMOS
TV System:
NTSC
Effective Pixels:
628 * 586 pixels/510 * 496 Pixels
Resolution:
480 TV lines
Power Supply:
DC 12V
Installation Guide:
1. Mount the camera to your car's license plate area, back window, or any other suitable place.:
2. Adjust the lens of the camera to its best position.:
3. Connect power wire (red and black) to your vehicle DC 12V power system.:
4. Connect the video output (yellow wire) of the camera to the display in your vehicle.:
Package list:
1 * Car Rear View Camera:
1 * DC Power Cable:
1 * AV Cable: