Пътен калъф YUSSOT за безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1, Сгъваеми Калъф за Магнитно зарядно устройство с мрежесто джоб за безжично зарядно устройство UCOMX Nano, кабе?
  • Ново

Пътен калъф YUSSOT за безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1, Сгъваеми Калъф за Магнитно зарядно устройство с мрежесто

BGN 5.33

【Идеална за засаждане】 Твърд калъф YUSSOT, предназначени за безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1.Този твърд пътен калъф за безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1 е снабден с подвижна каишка-дръжка и карабинка D-образна форма, които осигуряват сигурността и удобството на вашите устройства. (Само за носене, безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1, кабел за зареждане и адаптер в комплекта не са включени). 【Висококачествени материали】 Твърд калъф за безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1 е изработена от здрав твърд материал EVA, която е въздействие, устойчиво на надраскване, пылезащитным и водоустойчив, той може да защити вашата безжична зарядно устройство, панел 3 в 1 от удари и пръски, когато излизате на улицата, за да го носите със себе си. Валентин, Ден на бащата и деня на майката.На разположение два начина за пренасяне, компактна калъф за безжично зарядно устройство може да бъде поставен в чанта или куфар, или да се използва карабинер, който можете да закачите за раница и портфейл по време на пътуване, къмпинг, вече няма да се притеснявате за това, че устройството на Apple са изключени от мрежата.Мек вътрешен velvet материал предпазва от леки удари, като същевременно осигуряват пълна защита.Калъф за зарядно устройство за UCOMX с добре свършена цип на 360 градуса отвън дава възможност за лесно отваряне и затваряне на портативен зарядната станция.Твърд калъф за безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1 и ще се превърне в идеален подарък за приятели и членове на семейството, които обичат мобилна техника или пътуват много за Коледа, рожден ден, ден на благодарността, ден на св. 【Лесно да носите със себе си】 Външен размер : 3,93 х 3,93 х 2,75 инча. 【Удобен дизайн】 Калъф за съхранение на безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1 е снабден със защитна гумена лента, предотвращающей преместване и подхлъзване на зарядното устройство.Във вътрешния нетната джоба може да се съхранява безжично зарядно устройство UCOMX Nano 3 в 1, кабел за зареждане и адаптер за удобство за носене при излизане от дома си.Продава се само на калъф, зарядно устройство и аксесоари в комплекта не са включени). мрежест джоб за настаняване зарядно кабел и адаптер, съхранение на всички аксесоари, заедно, че е лесно да се намери и да се използват без риск от загуба на някакъв детайл.