Пречистватели на въздух Air-Honati за дома, Голяма стая с площ до 2763 кв. м, филтър H13 Ture HEPA с датчици за качеството на въздуха CADR до 500+, интелигентен пречиствател на въздух?
  • Ново

Пречистватели на въздух Air-Honati за дома, Голяма стая с площ до 2763 кв. м, филтър H13 Ture HEPA с датчици за качеството

BGN 3.00

【Интелигентна】 1) Тези пречистватели на въздух са интелигентни воздухоочистителем за домашно голямо помещение.След включване на автоматичен режим на тези пречистватели на въздух за спалня могат автоматично регулиране на скоростта на вятъра в съответствие с данните за качеството на въздуха, определяемыми инфрачервен сензор за качеството на въздуха, бързо пречистване на въздуха от замърсители. 2) Този въздушния филтър за спалня може автоматично да поиска подмяна на филтърен елемент.3), Той е оборудван с интелектуална заключване от деца за предотвратяване на неправилна експлоатация на деца. 【Ефективен】 Този въздушния филтър е воздухоочистителем HEPA.Тези пречистватели на въздух HEPA filter, оборудвани с въздушен филтър H13, а го на високоефективен трехслойная система за филтриране ви позволява бързо да филтрирате 99,99% от замърсители във въздуха, включително прах, тръбообразна черно, цветен прашец, пушек, ФПЧ2,5, домашни любимци, неприятен мирис и др 【Широк обхват】 Тези пречистватели на въздух за дома голямо помещение могат да бъдат почистени 12819 кубически метра въздух на час.Ако почистване един път в час.Този голям стаен пречиствател на въздуха за домашни любимци е подходящ за помещения с площ 2763 квадратни метра. 【 Преносим + изключване на звука + 4 режима на + 4 пъти】 1) Този пречиствател на въздуха за голяма стая е преносим почистване на въздуха, този домашен пречиствател на въздуха е снабден с дръжка, която е удобна за пътуване. 2) В режим на заспиване шум, пречистване на въздуха, за големи стаи е само 20 db. 3) Тези пречистватели на въздух за дома са с четири режима, включително и автоматичен режим, режим на висока скорост, среднескоростной режим и икономичен режим.4) Този въздушния филтър HEPA за голяма стая има четири настройки за време : 2 часа, 4 часа, 8 часа и продължителност. 【Напомняне ЗА СМЯНА на ФИЛТЪР】 Вграден индикатор за смяна на ви напомня кога трябва да смените филтъра.Филтър трябва да се заменят на всеки 3-6 месеца в зависимост от качеството на въздуха във вашия район.Намерете B096 N89 FWV / B09 S9 PMXS5 /B09 S9 XFVQR /B09 QT2 PDQ9, за да се замени.за пречистване на въздуха.