Нов Lon0167 8 мм, Широчина е Препоръчителен съвет е надеждна ефективност тренировка за зидария на дупки с Чук Спиральное тренировка сив (id: db6 c9 6c aee)
  • Ново

Нов Lon0167 8 мм, Широчина е Препоръчителен съвет е надеждна ефективност тренировка за зидария на дупки с Чук Спиральное

BGN 4.57

Наименование на продукта (издръжлив на употреба) : Тренировка; Характеристики : СДС (най-новата технология), както и да пробия дупка за високо качество на продукта; Материал : метал.Ширина на върха (приблизително) flawless : 8 мм / 0,31 инча; ненадминат диаметър на отвора за пробиване (приблизително) : 9,9 мм неподражаемия / 0,390 инча. Внимателно подбрани дължина на отвора за пробиване (приблизително) : 51 мм / ум-разпенващ 2 инча; Обща дължина (приблизително) : внушителните 110 mm / 4.3 инча. Цвят : несравнима сив; Тегло нето : 47 г. за Осъществяване на съдържание е идеална за производство на : Mailto Съдържание; 1 х тренировка : 1 х тренировка.Съвети : поради различните монитори, осветление на снимане, фактори на околната среда и други причини, има някои вариации, които съществуват обективно и не може да се избегне.Но обикновено това не се отрази на употребата на продукта, ако се интересуваме от това, моля, разгледайте внимателно, преди да купите. благодарим ви!пробиват дупка, остра спирала канавка на разумна цена, бормашина за пробиване.Широко се използва за пробиване, препоръчани в каменна зидария стени, бетон, камък или чрез мазилка.Тренировка за зидария се използва с перфоратором, която не е включена в комплекта he0.