SUPVOX 2 бр. Кутия за Хапчета Мини Калъфче за Таблетки 3 Отделения Преносим Органайзер за Лекарства за нощуване на Открито Училище Офис (Розов)
  • Ново

SUPVOX 2 бр. Кутия за Хапчета Мини Калъфче за Таблетки 3 Отделения Преносим Органайзер за Лекарства за нощуване на Открито

BGN 2.66

Независими малки корпус, устойчиви на вода.Съхранявайте таблетките внимателно и да ги защитават от прах и пръски. 3 отделения с етикети позволява да се съхраняват таблетки за ежедневно приложение на порции, за да поотделно.Добро напомняне за възрастни хора и за всички възрасти.Високо качество, за трайно и устойчиво използване.Независими малки корпус, устойчиви на вода.Съхранявайте таблетките внимателно и да ги защитават от прах и пръски. 3 отделения с етикети позволява да се съхраняват таблетки за ежедневно приложение на порции, за да поотделно.Добро напомняне за възрастни хора и за всички възрасти.Високо качество, за трайно и устойчиво използване.Описание3 кутия за хапчета с отделни отделения е проста и практична.Ивица на съда може да регулира и поддържа хапчета в добро състояние.Той е предназначен за по-лесно съхранение и сортиране на дневни таблетки, а също така може да се използва като контейнер за дъвки.Функция - Цвят : розов.- Материал : полипропилен.- Размер : 15x5x3 виж - Високо качество, за трайно и устойчиво използване.- 3 отделения с етикети позволява да се съхраняват хапчета за ежедневна употреба поотделно.- Добро напомняне за възрастни хора и за всички възрасти.- Съхранявайте таблетките внимателно и да ги защитават от прах и пръски.Пратката включва в себе си 2 кутии за хапчета.