Langxinese Delux 50 бр. Борови блокчета за съхранение на дрехи, 8 подвесов, 8 цветни пръстени, 4 Пакетчета-саше, 30 Топки, защита за облекла, Аксесоари за съхранение, Освежители ?
  • Ново

Langxinese Delux 50 бр. Борови блокчета за съхранение на дрехи, 8 подвесов, 8 цветни пръстени, 4 Пакетчета-саше, 30 Топки,

BGN 10.66

Кедър. 50 БР Саше с кедрови на кръгчета и топки За окачване, Използване в гардероба.Кедрови пръстени от тази линия са опаковани за най-добра цена.Преработени в Шанхай с натурални ароматни трупи червен кедър, доставленными от южните щати на САЩ.Прясно приготвена, с добре контролирана влажност и силен аромат.Langxinese се стреми към създаването на висококачествени продукти от кедър с 2005 година. Най-доброто съотношение между цена и качество, Или Нищо!.Компанията Langxinese се стреми към производство на висококачествени изделия от кедър с 2005 година. В момента ние Извършваме доставки в по-Големите магазини и търговски вериги, Нашият магазин е пусната в края на декември 2020 г., и ние се стремим да станете Дистрибутор с най-голяма стойност в Този сектор, тъй като ние напълно вярваме в стойността на нашите Услуги.