ABOOFAN Сватбен Декор и Кристали във формата на Сърце БР Сватбени Декоративни Орнаменти със Собствените си Ръце Блестящи Аксесоари за Diy Приказно Ленти С пайети Вечер?
  • Ново

ABOOFAN Сватбен Декор и Кристали във формата на Сърце БР Сватбени Декоративни Орнаменти със Собствените си Ръце Блестящи

BGN 4.97

Тези любовни искри могат да се използват за украса на обувки или на дрехи.Уникален блестящ дизайн love е много ослепителен, когато се използва за украса.Лесен и модерен стил може ярко расцветить дрехите си.Цветна украса от пайети е много подходящ за производство на бижута или работи с ръцете си.Тези са много подходящи за изработка на бижута със собствените си ръце, като гривни, колиета, колела и т.н. в Тези любовни искри могат да се използват за украса на обувки или на дрехи.Уникален блестящ дизайн love е много ослепителен, когато се използва за украса.Лесен и модерен стил може ярко расцветить дрехите си.Цветна украса от пайети е много подходящ за производство на бижута или работи с ръцете си.Тези са много подходящи за изработка на бижута със собствените си ръце, като гривни, колиета, колела и т.н. Описание можете да Ги използвате за украса на обувки или на дрехи.Брилянтен дизайн любов, който изглежда много ослепително за украса.Лесни и модерни, те могат малко да се допълнят вашите дрехи.Уникални декорации от пайети, идеални за направата на бижута или работи с ръцете си.Подходящ за бижута със собствените си ръце, като гривни, колиета, скоби и т.н., Особености - Материал : филц, и композитни пайети Размер : около 1,50 X1,40 X0,20 см / 0,59 X0,55 X0,08 инча. - Можете да ги използвате за украса на обувки или на дрехи. - Блестящ дизайн любов, който изглежда много ослепително за украса. - Лесен и модерен, те могат малко да се допълнят вашите дрехи. - Уникални декорации от пайети, идеални за направата на бижута или работи с ръцете си. - Подходящ за производство на бижута със собствените си ръце, като гривни, колиета, скоби и т.н. - Цвят : розов.-Размер : 1,5x1,4 виж на Помещение включва 200 х ивици с пайети.