Lanmingo Невидими коси с микрозвенками за изграждане на влажна свободна вълна 50 направления тъмно-кафяв # 2 Къдрава коса с микро-линия-пръстен за изграждане на Човешка ?
  • Ново

Lanmingo Невидими коси с микрозвенками за изграждане на влажна свободна вълна 50 направления тъмно-кафяв 2 Къдрава

BGN 1.00

【Лесна инсталация и премахване】 е Изработена от 100% човешка коса Remy.Няма смесени косми животински или синтетични косми.Не спутывается, не добри.когато, на допир е копринено и меко.Гъсти и здрави на краищата, не е суха и не секущиеся.
【Косата Micro Линк】 По-скрито и почти незабележимо удължаване на косата.микроколечко много по-малко по размер, благодарение на него, косата изглежда по-гладка и естествени.Косата, преработени чрез студено топлинна обработка, естествени и лъскава.Без отопление, без лепило, почти безвредни за кожата на главата и може да се използва повторно.
【Уникални и стилни естествени влажни вълнообразни】Това удължаване на косата с микроциклом - това е изключителен дизайн, прическа изглежда свободно вълнообразни, влажна вълнообразни, естествена вълна, и естествено се съчетава с вашите вълнообразен коса.Цвят мъниста, подобен на цвета на косата е да се скрие в собствената си коса.
【Може да се поставят отново】 Може да се измие, изправяне и да направи вълнообразни красива прическа.Тези продукти са обработени с масло за грижа за косата, моля, внимателно измийте, когато искате да боядисате този продукт.Не съвети белина натрупване на Micro loop до прекалено светъл цвят, тя ще навреди на косата, използван за сватбени прически, пътувания, партита, сладки срещи или ежедневния живот.
【Технически характеристики】 Естествени вълнообразни пръстени с микрозвенками за изграждане на човешки косъм дължина : 12-28 инча. (12 инча 45 г / опаковки / 50 направления), (14-28 инча, 50 г / опаковки / 50 направления). ние ви препоръчваме да опитате 3-4 опаковки за увеличаване на дължина и 2-3 опаковки за увеличаване на дебелината.