Комплект Четки за Сешоар с горещ въздух, 7 в 1, Сешоар-Styler с горещ Въздух и Волюмайзер с отрицателни йони Срещу вълна, 110 000 об/мин, Високоскоростна Четка за Коса и Сешо?
  • Ново

Комплект Четки за Сешоар с горещ въздух, 7 в 1, Сешоар-Styler с горещ Въздух и Волюмайзер с отрицателни йони Срещу вълна,

BGN 92.26

【Многофункционалност 7 в 1】 Завивка, изправяне, полагане, сушене, работят им магия от изглажда и придаващи обем на косата с помощта на една четка за горещ въздух максимално намалява времето за честа смяна на инструменти.Освен това, този styler и сешоар в един флакон могат да бъдат взаимозаменяеми, за да се погрижат за всички ваши нужди в прибирането, и е адаптиран към различна дължина на косата. Създавайте различни стилове с помощта на седем различни инструменти за стайлинг.Насладете се на работата на фризьорски салон. 【Допълнителна мощност 1400 W и висока скорост 110 000 об/мин】Ние сме разработили високоскоростен двигател с мощност до 110 000 оборота в минута и капацитет до 1400 W, който е 6 пъти по-мощен от обикновения стайлера за горещ въздух, което също е революционно постижение в областта на сешоар и четка.Оставете косата да изсъхне в продължение на 50 секунди. 【3 режима на загряване и 3 скорост на вятъра】Благодарение на 3 регулируеми нива на загряване можете да настроите температурата за постигане на различни функции.Висока скорост и висока температура за гъста или къдрава коса, ниска температура и нежен бриз за тънки или къси коси.Контрол на температурата позволява да изберете най-добрия вариант за вашия тип коса. 【Интелигентен контрол на температурата】 В този фене и волюмайзере прилага подобрена технология за интелигентен контрол на температурата.Той проверява температурата, автоматично около 40 пъти в минута, за да се осигури равномерно изсъхване на косата, което значително намалява топлинното въздействие на сешоара. 【Добавено 200 Милиона отрицателни йони】Четка-стайлър за придаване на обем на косата може да генерира отрицателни йони, което придава на косата повече блясък и стильности. Гребен с електрически сешоар ще намали завивание и статични смущения, като прави косата лъскава и гладка повърхност.