RTBBYU градините или коралово Замшевое Кърпа на ивици, Однотонное, от трайни впитывающего полиестер за дома (Цвят: черен размер: 35x70 см)
  • Ново

RTBBYU градините или коралово Замшевое Кърпа на ивици, Однотонное, от трайни впитывающего полиестер за дома (Цвят: черен

BGN 124.45

Изработена от полиестер материал.Не е лесно да се е деформирал. приятна за кожата, мека и нежна.Не е толкова лесно отклеивается и не оставя петна.Може да се пере в машина и ръчно.Изработена от полиестер материал.Не е лесно да се е деформирал. приятна за кожата, мека и нежна.Не е толкова лесно отклеивается и не оставя петна.Може да се пере в машина и ръчно.Описание : Изработен е от полиестер материал, не се деформират лесно, приятен за кожата, мек и деликатен, не е лесно отклеивается и пачкается, изчезва в колата и ръчно Спецификация : Размер : 35x70 см Материал : полиестер Опаковката включва : 1 кърпа за лице Дизайн : шарени, монофонични Вид цвят : кърпа за лице Особености : силно усвояването на вода Забележка : При ръчно измерване се допуска грешка в 1-4 виж Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат леко да се различават от реалните цветове. в различните страни са различни размери, моля, потвърдете, преди пускането на поръчката.Заради дълга на доставка продуктът ще бъде малко да се оформи, тя ще изглежда не толкова плосък, като на снимката, но това няма да повлияе на използването.Ако вие не знаете как да изберете размера хавлиени кърпи, можете да се свържете с нас, преди пускането на поръчката. благодарим ви.